Γλυκά
 Μπισκότα με αμύγδαλα
 Μπισκοτάκια
 Τάρτα με βατόμουρα
Αλμυρά
Μπισκότα με αμύγδαλα

ΥΛΙΚΑ

 • 175γρ βούτυρο
• 200γρ ζάχαρη
• 2 αυγά
• 280γρ αλεύρι Piccolino
• 1 βανίλια Piccolino
• 1 πρέζα αλάτι
• 1 πρέζα σόδα
• 175γρ σταγόνες κουβερτούρας
• 125γρ αμύγδαλα χοντροκομμένα
 
 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε μαζί το βούτυρο ( σε θερμοκρασία δωματίου ) με τη ζάχαρη. Αφού ανακατευτούν καλά τα υλικά προσθέτουμε τα αυγά και το αλεύρι κοσκινισμένο, τη βανίλια το αλάτι και τη σόδα.
Όταν δέσουν τα υλικά μας σε μια μαλακιά ζύμη ρίχνουμε τη σοκολάτα και τα αμύγδαλα.

Ανακατεύουμε για λίγο για να μοιραστεί παντού η σοκολάτα και τα αμύγδαλα.

Στρώνουμε σε ένα μεγάλο ταψί λαδόκολλα φούρνου και με ένα μεγάλο κουτάλι σούπας τοποθετούμε τη ζύμη αφήνουμε απόσταση ανάμεσα στα μπισκότα γιατί κατά το ψήσιμο θα απλώσουν.
Τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς περίπου για 10 λεπτά.
MACE Adv. - http://www.mace.gr/