Γλυκά
Αλμυρά
 Πουγκιά κρέπας με γέμιση μανιταριών
Πουγκιά κρέπας με γέμιση μανιταριών

ΥΛΙΚΑ

 • Για 6 μερίδες
• Υλικά
• 6 έτοιμες κατεψυγμένες κρέπες
• 300 γρ κατεψυγμένα μανιτάρια
• 200 γρ. τυρί εμενταλ
• 150 γρ. Ζαμπόν
• Μπεσαμέλ χωρίς βράσιμο Piccolino
• Βούτυρο
• Περαστή τομάτα
• 1 πράσο
• αλάτι
 
 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ζεσταίνετε σε ένα τηγάνι, 1 κοφτή κουταλιά σούπας βούτυρο και σοτάρετε τα μανιτάρια.
Αλατίστε τα και αφήστε τα για 5 λεπτά σε σβησμένη φωτιά σκεπασμένα .
Ανοίξτε τις κρέπες και αλείψτε στην επιφάνεια της κάθε μιας 1 κσ έτοιμη μπεσαμελ Piccolino αφού την έχετε ετοιμάσει όπως λένε οι οδηγίες της.
Ψιλοκόψτε το τυρί και το ζαμπόν.
Μοιράστε στις 6 κρέπες τα μανιτάρια το τυρί και το ζαμπόν.
Κόψτε από το πράσινο μέρος του πράσου έξι « κλωστές » και δέστε με αυτές τις κρέπες για να σχηματιστούν πουγκιά.

Βάλτε σε ένα βουτυρωμένο ταψί τα πουγκιά και ρίξτε μερικές κουταλιές περαστή τομάτα. Ψήνετε στο φούρνο για 10 περίπου λεπτά στους 190 βαθμούς.
MACE Adv. - http://www.mace.gr/