Γλυκά
 Μπισκότα με αμύγδαλα
 Μπισκοτάκια
 Τάρτα με βατόμουρα
Αλμυρά
Μπισκοτάκια

ΥΛΙΚΑ

 • 80 gr Αλεύρι για όλες τις χρήσεις Piccolino
• 2 αβγά
• 40 gr νεσεστέ Piccolino ή corn flour Piccolino
• 80 gr βούτυρο
• 1 βανίλια Piccolino
• 40 gr άχνη ζάχαρη Piccolino
 
 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Μπισκοτάκια
Πάνω σε μια ξύλινη επιφάνεια σχηματίζουμε ένα βουναλάκι από
80γρ αλεύρι PICCOLINO κοσκινισμένο
40 γρ νεσεστέ ή κορν φλάουρ PICCOLINO
και 40γρ άχνη ζάχαρη PICCOLINO.
Στο κέντρο βάζουμε δυο σφικτά βρασμένους κρόκους περασμένους από σήτα 80 γρ. βούτυρο και μια δόση βανίλια.
Ζυμώνουμε καλά και βάζουμε τη ζύμη για περίπου 30 λεπτά στο ψυγείο.

Ανοίγουμε μετά τη ζύμη πάνω σε λαδόκολλα και την κάνουμε σε σχήμα ορθογωνίου
Τοποθετούμε τη λαδόκολλα σε ταψί και ψήνουμε τη ζύμη για 30 λεπτά στους 190 βαθμούς στο φούρνο

Όταν είναι έτοιμη την βγάζουμε και την κόβουμε σε μικρά παραλληλόγραμμα σχήματα και πασπαλίζουμε από πάνω με άχνη ζάχαρη.
MACE Adv. - http://www.mace.gr/