Μπισκοτα με αμυγδαλα
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 ΜΕΡΙΔΕΣ
• 175γρ βούτυρο
• 200γρ ζάχαρη
• 2 αυγά
• 280γρ αλεύρι Piccolino
• 1 βανίλια Piccolino
• 1 πρέζα αλάτι
• 1 πρέζα σόδα
• 175γρ σταγόνες κουβερτούρας
• 125γρ αμύγδαλα χοντροκομμένα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε μαζί το βούτυρο ( σε θερμοκρασία δωματίου ) με τη ζάχαρη.
- Αφού ανακατευτούν καλά τα υλικά προσθέτουμε τα αυγά και το αλεύρι κοσκινισμένο, τη βανίλια το αλάτι και τη σόδα.
- Όταν δέσουν τα υλικά μας σε μια μαλακιά ζύμη ρίχνουμε τη σοκολάτα και τα αμύγδαλα.
- Ανακατεύουμε για λίγο για να μοιραστεί παντού η σοκολάτα και τα αμύγδαλα.
- Στρώνουμε σε ένα μεγάλο ταψί λαδόκολλα φούρνου και με ένα μεγάλο κουτάλι σούπας τοποθετούμε τη ζύμη αφήνουμε απόσταση ανάμεσα στα μπισκότα γιατί κατά το ψήσιμο θα απλώσουν.
- Τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς περίπου για 10 λεπτά.