Μπισκοτα με αμυγδαλα

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 ΜΕΡΙΔΕΣ

• 175γρ βούτυρο
• 200γρ ζάχαρη
• 2 αυγά
• 280γρ αλεύρι Piccolino
• 1 βανίλια Piccolino
• 1 πρέζα αλάτι
• 1 πρέζα σόδα
• 175γρ σταγόνες κουβερτούρας
• 125γρ αμύγδαλα χοντροκομμένα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε μαζί το βούτυρο ( σε θερμοκρασία δωματίου ) με τη ζάχαρη.
  • Αφού ανακατευτούν καλά τα υλικά προσθέτουμε τα αυγά και το αλεύρι κοσκινισμένο, τη βανίλια το αλάτι και τη σόδα.
  • Όταν δέσουν τα υλικά μας σε μια μαλακιά ζύμη ρίχνουμε τη σοκολάτα και τα αμύγδαλα.
  • Ανακατεύουμε για λίγο για να μοιραστεί παντού η σοκολάτα και τα αμύγδαλα.
  • Στρώνουμε σε ένα μεγάλο ταψί λαδόκολλα φούρνου και με ένα μεγάλο κουτάλι σούπας τοποθετούμε τη ζύμη αφήνουμε απόσταση ανάμεσα στα μπισκότα γιατί κατά το ψήσιμο θα απλώσουν.
  • Τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς περίπου για 10 λεπτά.
Recommend
Share
Tagged in

Hosted by :Κατασκευή ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη | Κατασκευή Eshop | Προώθηση ιστοσελίδων - Internet Technology Solutions. & Web Design | Internet Marketing