Πουγκια κρεπας με γεμιση μανιταριων
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 ΜΕΡΙΔΕΣ
• 6 έτοιμες κατεψυγμένες κρέπες
• 300 γρ κατεψυγμένα μανιτάρια
• 200 γρ. τυρί εμενταλ
• 150 γρ. Ζαμπόν
• Μπεσαμέλ χωρίς βράσιμο Piccolino
• Βούτυρο
• Περαστή τομάτα
• 1 πράσο
• αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνετε σε ένα τηγάνι, 1 κοφτή κουταλιά σούπας βούτυρο και σοτάρετε τα μανιτάρια
- Αλατίστε τα και αφήστε τα για 5 λεπτά σε σβησμένη φωτιά σκεπασμένα
- Ανοίξτε τις κρέπες και αλείψτε στην επιφάνεια της κάθε μιας 1 κσ έτοιμη μπεσαμελ Piccolino αφού την έχετε ετοιμάσει όπως λένε οι οδηγίες της
- Ψιλοκόψτε το τυρί και το ζαμπόν
- Μοιράστε στις 6 κρέπες τα μανιτάρια το τυρί και το ζαμπόν
- Κόψτε από το πράσινο μέρος του πράσου έξι « κλωστές » και δέστε με αυτές τις κρέπες για να σχηματιστούν πουγκιά
- Βάλτε σε ένα βουτυρωμένο ταψί τα πουγκιά και ρίξτε μερικές κουταλιές περαστή τομάτα. Ψήνετε στο φούρνο για 10 περίπου λεπτά στους 190 βαθμούς