ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΣ

Από το 1950 η εταιρεία Piccolino γράφει τη δική της γευστική ιστορία σε κάθε ελληνική κουζίνα. Με έδρα την κεντρική αγορά Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης και μετέπειτα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, η ιστορία συνεχίζεται από τους ιδρυτές στις επόμενες γενιές.

Με γκάμα προιόντων που εμπλουτίζεται συνεχώς παράγονται προιόντα ζαχαροπλαστικής (κάστερ πάουντερ, κρέμες αραβοσίτου, ζελέ φρούτων, κρέμες ζαχαροπλαστικής, βανίλλίνη, ζάχαρη άχνη), αρτοποιίας (φαρίνα, μπείκιν πάουντερ), μαγειρικής (μπεσαμέλ, πουρές πατάτας).

Στόχος της εταιρίας είναι η διαρκής ικανοποίηση κάθε σύγχρονης γευστικής ανάγκης με αναλλοίωτο κριτήριο την κορυφαία ποιότητα. Τα προιόντα (επώνυμα και ιδιωτικής ετικέτας) διανέμονται στις αλυσίδες S/M αλλά και σε σημεία χονδρικού εμπορίου σε όλη την Ελλάδα.

Όραμα της εταιρείας Piccolino παραμένει η κορυφαία ποιότητα, η εξέλιξη, η εύκολη χρήση και η σταθερή προτίμηση του καταναλωτικού κοινού στα προiόντα μας.

Η εταιρεία από το 2011 εφαρμόζει το πρότυπο σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 22000.

Hosted by :Κατασκευή ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη | Κατασκευή Eshop | Προώθηση ιστοσελίδων - Internet Technology Solutions. & Web Design | Internet Marketing